Titan Bingo, er skapt av de samme kreftene som står bak Titan Poker, den ledende online poker tilbyder i Europa, og selve flaggskipet av poker rommene til iPoker Network. Titan Bingo står i stil til sin arv med flere spill, flere bingo bonuser og flere lukrative tilbud en noen annen bingo side.

Titan Bingo

Som en del av den offisielle lanseringen av Titan Bingo, tilbys alle deponerende spillere i en begrenset tidsperiode, en svimlende 500% Sign Up Bonus. Dette betyr for eksempel at en 100 kroners innskudd gir deg 500 kroner gratis å spille bingo for.

 

Titan Bingo

Spillere elsker også Titan Bingo’s unike VIP program, a.k.a. Titan Bingo Lounge. I bingoens morsomme ånd kalles VIP nivåene LOL, OMG og XOXO. For hvert nivå man oppnår tjener spillere verdifulle belønninger og gaver, bl.a. Amazon.com gavekort og abonnement på forskjellige blader og tidskrifter, samt en masse andre morsomme overraskelser.

Med tanke på det sosiale er Titan Bingo også i sitt ess med en aktiv chat plattform, med dedikerte chat mestere og en hel masse forskjellige chat baserte spill og annet moro, 24 timer i døgnet.

For å holde seg oppdatert på alt som skjer på Titan Bingo, can spillere lese Titan Bingo bloggen, bli Titan Bingo fan på facebook og følge Titan Bingo på twitter.

Sett i sin helhet er det trygt å si at Titan Bingo lever opp til Titan merkets sterke fokus på perfeksjon, spillsystemer av høyeste kvalitet, lukrative bonus tilbud og en 24/7 kundeservice av ypperste kvalitet som alt i alt er med på å gi deg den beste online bingo opplevelsen du kan få.